Vrijwilligers

Maak kennis met onze fietsmaatjes….

Voorkeur voor een fietsmaatje Onze vrijwilligers fungeren als fietsmaatjes en staan klaar om gezellig met op pad pad te gaan. Mocht u een fiets willen reserveren, dan kunt u een voorkeur uitspreken voor een specifieke vrijwilliger (fietsmaatje). Dat kan al in ons reserveringsformulier.

Maatje Paul Erinkveld

Ik woon vanaf mijn 16e jaar in Beek en ben geboren te Heilig Landstichting. In mijn werkend leven was ik hoofd technische dienst in het vastgoedbeheer. Nu mag ik genieten van mijn pensioen. Ik speel volleybal in mijn vrije tijd en we fietsen en /of wandelen elke dag. Naast dat ik me inzet als Fietsmaatje zorg ik voor hand en span diensten (klusjes) in het Kulturhus.

Beschikbaarheid:

Beschikbaar op de woensdag.

Maatje Marjolijn Erinkveld van den Bosch

Ik ben geboren in Beek en altijd in Beek gebleven. Schooltijd in Nijmegen gevolgd. Ik heb een eigen praktijk in een gezondheidscentrum  in Nijmegen gehad, maar ben nu met pensioen. In mijn jongere levensjaren heb ik veel aan verschillende sporten gedaan. Nu fiets en wandel ik iedere dag. Ook veel fietsvakanties in het buitenland gedaan. Het lijkt me erg leuk om het fietsgevoel en genot met andere te delen, daarom heb ik me opgegeven als fietsmaatje.

Beschikbaarheid:

Beschikbaar in de middag.

Maatje Cecile Driessen

Beschikbaarheid:

Alle dagen behalve de vrijdag!