Bestuur

 

Maak kennis om de bestuursleden

Erinne Baarslag

Erinne Baarslag

Voorzitter

Even voorstellen

Een gedreven, vastberaden en resultaatgerichte persoonlijkheid die beschikt over goede communicatieve vaardigheden; type multi-tasker die goed in staat mensen voor zich te winnen.

Rol Fietsmaatjes Beek

Het is mijn taak om enerzijds het beleid en anderzijds de financiën op orde te krijgen zodat continuïteit gegarandeerd is.

Werkervaring

Mijn achtergrond ligt in Human Resources. Bij Adecco gestart als vestigingsmanager groeide ik door naar de internationale divisie Pontoon. Sinds 2008 stond ik internationale bedrijven (Organon, Google, Sanoma, TomTom en Douwe Egberts) bij in advies over inzet van personeel. Een greep uit mijn CV:

  • 2003- 2008 Vestigingsmanager bij Adecco
  • 2008- 2013 Implementatie- en Project manager Pontoon
  • 2013-2015 Solution Engineer Pontoon
  • 2016 eigenaar Baarslag Consultancy; een organisatie die bedrijven ondersteunt om talent binnen hun organisatie beter in te zetten. Geeft onafhankelijk advies en doet préstudies, verbetertrajecten of implementeert complexe outsouringsprogramma’s.

Nevenactiviteiten

In mijn vrije tijd zet ik me ook graag in voor:

  • Stichting Nicolaascomité Beek (voorzitter)
  • Kindervakantieweek (vrijwilliger)
  • Voetbalvereniging BVC (vrijwilliger)
  • Collectant voor NSGK (gehandicapte kind) en Kinderhulp
Susanne van Rooijen

Susanne van Rooijen

Secretaris

  hulp(  Even voorstellen

Een doorzetter met roots in de sport; gaat voor het hoogst haalbare doel en wijkt niet af als er een teleurstelling of tegenslag is. Ik ben een teamplayer pur sang; ben gewend om actief een bijdrage te leveren aan gezamenlijk resultaat en bij te dragen aan de sfeer in een team.

Rol Fietsmaatjes Beek

Allereerst is het mijn verantwoordelijkheid om vorm te geven aan communicatie in de breedste zin van het woord. Daarbij zal ik ook de planning voor mijn rekening nemen.

Werkervaring

Gelijk na mijn CIOS opleiding ben ik in de sport blijven werken. Na een baan als sportinstructeur bij Centerparcs rolde ik in de sportbegeleiding binnen de gemeente Nijmegen (Sport Service Nijmegen) . Inmiddels ben ik alweer ruim 16 jaar werkzaam bij de Gelderse Sport Federatie (GSF) als projectcoördinator. Mijn huidige taken zijn met name het organiseren van (netwerk) bijeenkomsten, intervisiedagen, symposia en Gelderse evenementen. Daarnaast houd ik me bezig met diverse projecten op het gebied van een inclusieve samenleving en het sociaal domein (sport en Bewegen als middel).
Vanuit mijn eigen bedrijf Lokaal Oogsten ben ik momenteel betrokken bij:

Nevenactiviteiten

In ons mooie dorp draag ik verder bij aan vele hulpvragen vanuit inwoners, organisaties en verenigingen. Door mijn uitgebreide netwerk en organisatorische vaardigheden is er altijd wel een oplossing te vinden of help ik hen verder op weg!

Camille de Vos

Camille de Vos

Bestuurslid

Even voorstellen

 

Rol Fietsmaatjes Beek

 

Werkervaring

Nevenactiviteiten