Reserveren

Wat moet u weten?

Onderaan deze pagina vindt u het reserveringsformulier. Voordat u reserveert is het belangrijk dat u weet; welke vergoeding wij vragen voor het gebruik van de fiets, of u samen met een van onze maatjes wilt fietsen of met een familielid, kennis of cliënt, welke fietsmaatjes beschikbaar zijn en wanneer u wilt gaan fietsen. Dat leest u allemaal op deze pagina.

Vergoeding

Wij vragen voor het gebruik van de duo-fiets een kleine vergoeding van
€ 2,50 euro per dag. U mag dit bij het ophalen van de fiets contant betalen.

Annulering

Mocht u onverwachts toch niet kunnen of de weersvoorspelling zijn erg slecht, neemt u dan zo snel mogelijk contact op via het algemeen telefoonnummer, of bel met de vrijwilliger die u op weg zou helpen!

Met of zonder fietsmaatje

Fietsmaatjes Beek is er om er samen op uit te gaan! Dus als er even niemand in de buurt is die samen met u kan gaan fietsen, dan kunt u met een van onze vrijwilligers op pad. Heeft u zelf een maatje dan helpen wij u graag op weg! Onze maatjes zetten de fiets voor u klaar en wachten u op na de rit.

Reserveringsformulier

Om de duofiets te reserveren kunt u onderstaand formulier gebruiken. U selecteert eerst de duo-fiets, dan een datum. Vervolgens hebben we een aantal gegevens van u nodig en als laatste geeft u aan of u ‘zonder maatje‘ of met een van onze fietsmaatje wilt fietsen. Bij de opmerking kunt u extra gegevens kwijt. Bijvoorbeeld indien u liever wat later van start wilt of andere bijzonderheden. Wij laten u altijd weten of de reservering door kan gaan via de mail of een telefonisch bericht, daarnaast ontvangt u een automatische herinnering een dag voor uw reserveringsdatum. Mocht er geen contact geweest zijn, dan is het raadzaam om het algemeen nummer te bellen om misverstanden te voorkomen.